29 March 2012

Jurugambar kawen jom tukar angin sekarang!!


Apa khabar kawan-kawan blogger semua,
harap korang semua sihat walafiat..
Baiklah, kali ni aku nak hidangkan korang dengan gambar-gambar kawen yang diambil secara kreatif dan unik! :)
rasa aku, orang Malaysia mungkin tak pernah mencubanya lagi dan mungkin juga ada dikalangan korang pernah cuba tangkap gambar kawen cmni kan? hehe
Tak apa jangan malu-malu nak ngaku, nice ape!
nanti bila dah ada cucu cicit korang tengok mesti kelakar kan.
Jom tengok gambar tersebut!














TadaAaaa!! nila gambar tersebut.
Lain dari yang lainkan.
Selit-selitkan lah gambar sopan santun dengan gambar seperti ni,
Tak adalah nanti bila buka album or seangkatan dengannya asik gambar yang sopan santun je.hehe..
sekali sekala cuba sesuatu yang baru camni mesti seronok!
Nanti aku kawen nak tryla camni.hehehe. ;)

That's all for today! ^_^

kredit to : Here
Terima kasih sudi baca. Jemputlah komen, sesungguhnya komen korang sangat bermakna! ^_^

21 comments:

Anum said...

best gak buat cm nie kan
unik2

merpatisejoli45 said...

kn! :)

Ika said...

cantek! :D

merpatisejoli45 said...

btul3. :)

CintaZulaikha said...

hahhha, ha a kan, asyik gambo sopan santun ja, nak sengih2 tgk gambo pon tak selera....hehe

anie said...

cantik gambarnya

pelangi sepi said...

cantik sangat

محمد شهريل القنيطري said...

hahaha..hbs lah baju pengantin mahal-mahal ;p

merpatisejoli45 said...

czulaikha: tula kn.hehe.
plangisepi,anie: mekasih.wlaupn bkn saya yg tgkap.hehe. :)
syahril: xpe, bg je lencun sb kita byr kn. hehe..

محمد شهريل القنيطري said...

hehe...bgoz statement tu,blh nanti kita try...hihi

merpatisejoli45 said...

kn?hehe.. cube jgn xcube! :)

Romeo Laut said...

cantik, memang kreatif. cuma ada satu je kelemahan. orang sekarang tangkap gambar bagai nak rak, tapi nak cuci sekeping letak dalam frame atau album, punyalah seksa.

merpatisejoli45 said...

tu namenye kodokot...heheh. but, still ade penyelesaiannya, copy sume gmbr tu letk dlm 1 cd. xyh print..just on kt pc je. kn free.just li cd jela rm1.50 skeping.hihi. :)

obat penyakit wasir said...

salam kenal ..

merpatisejoli45 said...

opw : salam kenl. :)

pengobatan kanker payudara said...

hhahah..gokil ya ..salam kenal ..

roziahojijie said...

Kreatif nye dorang nie ....

Onitsuka_hana said...

ok gak tu :)

merpatisejoli45 said...

:)

obat kanker payudara tradisional said...

romantis bangett gan

merpatisejoli45 said...

obat : romatis kn. ^_^

Copyright©2011.All Right Reserved by MERPATISEJOLI45