31 January 2012

Banner Mepatisejoli45




(Thanks to awie)

Assalamualaikum semua,
Pemberitahuan, blog merpatisejoli45 dah ada banner! hehe..
Jadi, sesiapa yang sudi nak Exchange banner tu komenla ye. 
Aku akan promot blog korang di page e-banner dan korang promot blog aku di blog korang ye,
Zaijian!



Terima kasih sudi baca. Jemputlah komen, sesungguhnya komen korang sangat bermakna! ^_^

28 comments:

Phat said...

dah letak banner awak dlm banner corner ..letak banner phat jugak ye hehe

merpatisejoli45 said...

orait. mekasih en phat. saya letak banner en phat di E-banner taw. :)

Mr. Doctor said...

Done.. banner awak memang cantik.. bertambah seri la blog saya.. haha..
nanti letak banner saya pulak tau.. hehe..

p/s: Awak boleh check banner awak kat ruangan 'banner' di blog saya.. ^___^

merpatisejoli45 said...

tima ksh mr.doctor. :)

Khuzrin Kamarudin said...

Kat mana boleh buat banner ek? hashaha... serius zero pasal banner-banner ni... :(

Fathiah Hamim said...

jom jom exchange banner :)
fa letak yea.
thank you!

Fathiah Hamim said...

err macam mana nak copy ek? huhu

ceritera adq&abg said...

hai jom exchange banner sya dh letak banner awk yg comel 2 kt blog sya amik banner sya balik k..

zareliqa afiqa said...

Comel!^^

Miss Nadya said...

dah letak di sini..:)

http://www.nornadiah.com/p/exchange-banner.html

mOon jOhari said...

salam...
hai...

dah fOllOw blOg kamu yunk!
sOrry lambat respOn ...

man said...

belum buat banner..

merpatisejoli45 said...

thanks u all. :)
man, xpe..nt dh wt gtaw eh. :)

Onitsuka_hana said...

exchange banner? boleh je :)

merpatisejoli45 said...

mekasih. :)

✿Ummi Myra✿ said...

ok dear, dah letak ur banner :)

merpatisejoli45 said...

thanks ummi myra. :)

KhaiRin - anies said...

cantik nyer banner

Innanie | Ariffin said...

alaa comelnyaa banner dia. sy sudi. silakan

suhazwani said...

hai.em,sorylah blog sy x d banner lg..nnti sy buat sy inform k..nnti sy letak banner awk ye.btw, done follow. :D

Hafizol Kadir said...

blh tlg watkan bnner bgerak leh x??hahaha

merpatisejoli45 said...

tq u all. :)
hafizol : xleh..sb saya xreti.huhu..saya pun org wtkn.. :)

d0d0l said...

thanx diatas komen & cadangan mengenai exchange banner tu. bminat gak, tp bkn dlm ms tdkt. tunggu sy create page khas utk exchange banner dl k coz x pernah buat pun slama nie. btw, gud idea utk blogers2 btukar info :D hehehe...

merpatisejoli45 said...

ok. :)

SunnyFunny said...

comel banner akak .

na tanya ley taa ?
macam ne na wutt banner eaa ?

ta tahu .
budaxx bwu bljr pasal blog .
hehe .

coment kat entry saya eaa akak ?
maaf susa kan akak .
;)

merpatisejoli45 said...

mekasih. jp g akak g kt blog adik eh. :)

Cik Kay Jue said...

jum exchange banner dengan saya.. :P

merpatisejoli45 said...

jom2! ^_^

Copyright©2011.All Right Reserved by MERPATISEJOLI45