14 January 2012

Pictures of the year 2011 Contest!






Jom join contest ni beramai-ramai
kalau nak tahu lebih lanjut klik banner di atas ok? ^_^

...........................................................................

Di bawah pula adalah gambar yang aku nobatkan sebagai 
'Pictures of The Year 2011'
Jenuh aku buat pilihan,
akhirnya gambar ni yang dipilih oleh aku.hehe..



Kisah disebalik gambar

Tangan
kau sangat berguna
membantu untuk menulis menaip
 membimbing anak kecil untuk berjalan
kau yang mencorak segalanya,

Tanpanya sempurnakah kita?
Fikirlah wahai insan kerdil,
gunakanlah tangan ke arah kebaikan.


(bawah 30 patah perkataan ^_^ )
sekian.
..........................................................................

Cewah,hehehe..
sajak ke aku olah tu?
tak kisahlah, janji kisah disebalik gambar yang aku nak sampaikan 
sebab tak ada syarat dalam gaya penulisan.hehe. ^_^

aku nak tag :

Itu saja, tata! ^__^


Terima kasih sudi baca. Jemputlah komen, sesungguhnya komen korang sangat bermakna! ^_^

6 comments:

Faieza Maddaru said...

tnk dear...kang balik keje kite buat ekkkk (^_^)

Miss Nadya said...

macma best..:)

merpatisejoli45 said...

faieza : ok! :)
miss nadya : jom join ramai2! :)

Cik Puan Muda Umi said...

macam best..nak join jgak la..hehe

khai said...

nice one merpatisejola!good luck yup :)
*boleh x inboxkan pic ni kat my fb?sbb gmbr ni xleh nk save as kat ur blog.tq
https://www.facebook.com/mkhadhari

merpatisejoli45 said...

orait! :)

Copyright©2011.All Right Reserved by MERPATISEJOLI45