10 January 2012

Projek di Taman Tasik!



Entry kali ni aku nak update pasal aktiviti aku cuti hujung minggu lepas
aku dan my beloved ada buat satu projek 
nak tahu projek apa?
Jom tengok ke bawah lagi ye






Tada! ni la projek kitorang kat taman tasik
mengambil gambar musim luruh. cait! konon musim luruh..hehehe
luruh dengan daun kering tu je.hehehe.
masa ni ramai orang taw lalu lalang,
jadi kami bukan berdua-duaan di situ, harap maklum. :)

More photos?



Terima kasih sudi baca. Jemputlah komen, sesungguhnya komen korang sangat bermakna! ^_^

10 comments:

Alin Liyana said...

comel je :)

sI nYemPerEnG said...

taman tasek such a nice place , so tmbh lg pic nya pls . teehee =))

merpatisejoli45 said...

alin : mekasih.hehe :)
sl nyempereng : mekasih, akn di tambah lg. :)

Hawa Ahmady said...

bestnye jalan2.. jeles aw..!!

Syaifuddin said...

komen sini..singgah sini..dan follow sini balik..hihi..cun blog

merpatisejoli45 said...

hawa : hehe. :)
syai : mekasih. :)

~Nana BamBam~ said...

nie mesti ade edisi ..berlari bekejaran gituuu..awwwww so suwitttt...

merpatisejoli45 said...

hehe.berlari berkejaran? boleh la jd plakon film bolywood. :D

suzie rahman said...

cntik2 pic nye

merpatisejoli45 said...

suzie : mekasih.. :)

Copyright©2011.All Right Reserved by MERPATISEJOLI45